december 2022

Karácsonyi képeslap pályázat

2022. december 1-től Karácsonyi témájú alkotásokkal pályázhattak tanulóink „Az iskola karácsonyi képeslapja” pályázatra. Az igényes rajzokból kiállítást rendeztünk. A zsűri által legszebbnek ítélt képeslapot Horváth Roland 6.b osztályos tanuló készítette el. 
 

Karácsonyi ünnepség

Varázslatos fényekkel, csodaszép díszlettel és  táncokkal leptek meg minket a 2. és 3. osztályosok, A jégkirálynő című, karácsonyi ünnepi előadásuk alkalmával. A színvonalas előadást a szülők is megtekinthették, akik nagyon büszkék voltak gyermekeikre.

Karácsonyi játszóház

A karácsonyi játszóházban kézműves foglalkozásokkal, különféle karácsonyi feladatokkal, énekléssel, játékokkal hangolódhattak az ünnepekre diákjaink.

Családi nap

A hagyománnyá vált Családi napon színvonalas foglalkozásokkal, karácsonyi kézműves vásárral – melyre hetek óra készítették az igényes ajándéktárgyakat pedagógusaink - és büfével vártuk diákjainkat és szüleiket. A családias hangulatú délutánon minden résztvevő – szülő, gyermek és pedagógus – egyaránt jól érezte magát.

Kézműves játszóház óvodásoknak

Az intézményünk iránt érdeklődő szülők Szabó Gyuláné igazgatónő iskolabemutató előadásán vehettek részt. Az óvodás gyermekeknek karácsonyi kézműves foglalkozást tartottak a leendő elsős pedagógusok. A rendezvény nagyon sikeresnek bizonyult, sok érdeklődő szülő látogatott el hozzánk gyermekével együtt.

Magyar Nyelv Napja

November 13-ára, a magyar nyelv napjára egy kis játékra hívtuk az osztályokat. Az volt a feladatuk,hogy alkossanak szóvicceket,és illusztrálják azokat, hiszen a magyar nyelv oly sokszínű, gazdag, igazi Kánaánja a szóvicceknek. Az osztályok nagyon élvezték a feladatot, igazán kreatív megoldások születtek. Köszönjük szépen!