november 2022

BEMUTATÓ ÓRÁK A LEENDŐ ELSŐSÖK SZÜLEINEK

Leendő elsős tanítóink bemutató óráit nézhették meg az érdeklődő szülők és óvodás gyermekeik november 24-én az 1-2. órában. A színvonalas rendezvény nagyon sikeresnek bizonyult, a résztvevők létszáma igen magas volt.

Rajzverseny

November 10-én került megrendezésre a Bárdos Lajos Általános Iskolában a Járási rajzverseny, amelyen iskolánk tanulói is részt vettek. Egy szép őszi vers illusztrálása volt a feladatuk, amiben megmutathatták, hogy milyen ügyesen bánnak rajzeszközeikkel és a képzeletükkel. Szép eredményekkel és egy izgalmas délutánnal gazdagodhattak ezen a délutánon.
 
Gratulálunk nektek és a felkészítő tanító néniknek is!
 
1. osztály: Kollát Berill             4. helyezés       Felkészítő nevelő: Antalné Császi Edit Erika
2. osztály :Kollát Bonca           Különdíj            Felkészítő nevelő: Barta Mária
3. osztály :Komódi Andrea       2. helyezés      Felkészítő nevelő:  Holb Béláné
4. osztály: Kollát Borka            1. helyezés       Felkészítő nevelő : Détárné Kincses Anikó
 

Pályaválasztási kiállítás

Hagyományainkhoz híven, a pályaválasztási héten a nyolcadikos tanulók munkáiból kiállítást rendeztünk, amellyel megmutathatták, hogy milyen foglalkozást szeretnének választani.  

Pályaválasztási hét

Ezen a héten pályaválasztási kiállítással, osztályfőnöki órákkal, intézmények látogatásával, pályaorientációs nap szervezésével és szülők bevonásával segítettük nyolcadikos diákjaink  pályaválasztását. A tartalmas programok sikeresnek bizonyultak. 

Pályaorintációs nap

A pályaorientációs hét zárásaként rendeztük meg a pályaorientációs napot, melyen különböző foglalkozásokkal, szakmákkal összefüggő feladatokat oldottak meg 1-8. osztályos tanulóink. Hagyományunkhoz híven a  szülőket is sikerült bevonnunk, akik  foglalkozásukat mutatták be diákjaiknak.