szeptember 2022

Sportnap

Idén is csatlakoztunk az Európai Diáksport Napja kezdeményezéshez. Intézményünkben változatos programokat állítottunk össze tanulóink számára, mert ha a mozgáshoz élmények is társulnak, akkor nagyobb eséllyel alakul ki a gyerekekben a rendszeres mozgás iránti igény és ezáltal egy egészségesebb életet élhetnek. 

Élesztő -Családi Nap

Az iskola megalakulásának 50. évfordulója jegyében megrendezett Élesztő napon számos színes programon vehettek részt a családok, iskolánk jelenlegi és régi diákjai, pedagógusai.
A családi napon színes programok sokasága várta az érdeklődőket. Egészség-sátor, hajfonás, csillámtetoválás, és tűzoltó- bemutató. Közben sült a finom palacsinta. A vállalkozó kedvűek beneveztek a palacsinta-sütőversenyre. A zsűri Palacsinta Királyt és Palacsinta Királynőt választott az este folyamán. Nagyon tetszett a közönségnek a karaoke verseny, szurkoltak a résztvevők a tanár-diák-szülő meccsen. Aki megéhezett, megszomjazott sokféle finomságot talált a büfében.  Emlékül zsákbamacskát, festett kavicsokat, gyermekrajzokat vihettek haza a résztvevők. A tombolasorsolást már mindenki nagyon várta, amit finom vacsora követett. 
Az öregdiák-találkozón megnézhették a vendégek a Gázláng  Country Táncegyüttes   produkcióját, egykori diákunk és jelenlegi kollégánk Kerékgyártó Csaba  zenés műsorát. Az este további részében táncoltak a retro disco számaira. Tombolasorsolás zárta a rendezvényt. Köszönjük a szülőknek és a vendégeknek az alapítvány támogatását, és a szervezőknek a jó hangulatú esemény lebonyolítását!
 
 
 
 

 

Tanévnyitó ünnepség

Tanévnyitó ünnepségünkön - melyet a rossz időjárás miatt a tornateremben rendeztük meg - a második osztályosok vidám műsorával és kedves ajándékkal köszöntöttük iskolánk kisdiákjait.